Srbi protiv Svemirske Alijanse

/ 23 marta, 2021/ Svet oko nas/ 0komentari

Za Lesar Kedža prethodna noć je bila vrlo burna. Hitno sazvan sastanak komande Alijanse Za Osvajanje I Kolonizaciju Novih Planeta (AZOIKNP) je ostavio trag na oba njegova umorna lica, a noge (svih 6) baš otežale od stajanja ispred 4D mapa gde je izlagao svoj plan napada na Zemlju.

Niko nije očekivao ovakav razvoj događaja. Obaveštajna služba je sa Zemlje javila da su za sve krivi neki Srbi. Naime, nakon uspešnih instalacija komunikacione opreme u vidu 5G mreže (kupovina firme Huawei je bila odličan strateški potez), masovnog čipovanja stanovništva preko COVID19 vakcinacije (instalacija čipa za samouništenje Zemljana) i uspešne strategije zaprašivanja svim poznatim bolestima iz specijalnih letelica nalik na avione izgledalo je da sve ide po planu, ali avaj… kada su stigle slike obaveštajaca sa nekog trga u gradu po imenu Beograd nastala je panika. Naime, na njima se vide Zemljani kako se tresu levo-desno držeći se za ruke dok kruže oko novoinstalirane komunikacione opreme skrivene u jednoj ogromnoj statui. Otkriveni su.

Da pojasnim: ovo kruženje oko statue dok se drže za ruke i drmanje levo-desno je jedina poznata uspešna strategija uništavanja komunikacione opreme Alijanse koja je već korištena u nekim prethodnim slučajevima poput ustanka Pokreta otpora na planeti Rentauki67. Tada pobunjenici umalo nisu preoteli vlast. Ako je ovo zaostalo pleme Srbi moglo tako lako da otkrije ovu metodu, nije daleko dan kada će se sve velikom brzinom proširiti po celoj planeti i dovesti do uništenja kompletne komunikacione infrastrukture bez koje je dalja invazija na Zemlju nemoguća.

Doneli su odluku: kreće se 3 meseca ranije u konačno osvajanje Zemlje – rizik je isuviše velik.

Lesar Kedž je umio hlorovodoničnom kiselinom oba svoja lica i oprao sve 4 ruke i rekao sebi u obe brade „biće sve u redu, ne brini“.

foto: youtube
Podeli ovu objavu

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*
*